Redovisningsbyrå

Hitta redovisningsbyrå

Har du som företagare svårt att hitta tiden till att slutföra årsredovisningen och få ihop bokslutet? Har du kanske transaktioner som du inte vet hur du ska bokföra eller behöver du rådgivning kring redovisningen som helhet?

Här kan du jämföra och hitta redovisningsbyråer och hitta den hjälp med redovisningen som ditt företag behöver. Vare sig det rör sig om att ta in en extra hjälpande hand under en kortare period eller att hitta ett mer långsiktigt samarbete. En redovisningsbyrå har dessutom tillgång till de redovisningsprogram som behövs och den kunskap och kompetens som krävs för att hålla ekonomin i ordning.

Du slipper ödsla tid på att sätta dig in i svåra ekonomi- och skattetekniska frågor och kan använda din värdefulla tid till att koncentrera dig på själva företagandet.

Ta in offerter från redovisningsbyråer, jämför priser och omfattning och hitta en expert på ekonomi och redovisning som kan bistå ditt företag.

Våra senaste förfrågningar

  • Helen bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Vi behöver hjälp med löpanade bokföring
  • Linda bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Jag har en liten enskild firma där jag utför rutarbeten. Städ, fönsterputs. Jag har inte så många jobb än (företaget startades upp i årsskiftet) men jag känner redan nu att jag inte riktigt vet vad jag gör angående bokföringen. Jag använder mig av wismaeekonomi men...
  • Linus bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Hej, vi kommer inom kort köpa en verksamhet inom affär/restaurang. Bolaget omsätter ca 8 MKR och kommer ha 5 heltidsanställda. Vi skulle vilja ha en offert på:

    Löpande bokföring i bolaget
    Bokslutsarbete ink årsbokslut
    Betalning av löner och skatter
    Moms

    separat hade jag också velat se vad det skulle kosta...
  • Jan bad om offert för Ekonomi & Juridik - Juridisk konsultation
    Jag har ett AB som ska likvideras frivilligt.
    Jag behöver någon som kan vara likvidator för detta. Då bolaget mer eller mindre varit inaktivt senaste året är det inte mycket jobb varför jag föredrar att arbetet utförs på timbasis eller enligt annan ÖK.
    Ansökan om frivillig likvidering...
  • Anders bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Behöver hjälp med årsbokslut. Har under året deklarerat blankt, har möjligen genomfört 10 transaktioner.
    Tidigare års bokföring är från PWC
  • Maria bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Hjälp med ekonomin i enskild irma. Bokföring.Momsredovisning 1ggr/ år. Vad kan man ta på firman. Avdrag? Bokslut inför deklaration.Löpande uppdrag. Har Rosenmetoden- , som är en kroppsterapi, och mediyoga. I nuläget max 150 verifikatioenr / år.
    Kommer (förhoppningsvis) bli fler, -kanske 300 ca
  • sara bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    bokslut arbete .
  • Christian bad om offert för Ekonomi & Juridik - Bokföringsbyrå
    Letar efter prisvärd bokföring/lön/årsredovsnining/deklarationer med möjlighet till rådgivning. Betalar själv fakturor o lön.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.